Lessen

Ik kijk er alvast naar uit om met u een mooi parcours af te leggen en te komen tot harmonie en balans tussen u en uw hond.

privelessen, groepslessen en workshops

TARIEVEN

Privéles (Gehoorzaamheid, Body and Balance, Therapiehond Coaching, Speuren…)

Vooraleer te starten met privéles(sen), wordt er een consult voorzien van 30 min in mijn praktijkruimte. Dit geeft mij de gelegenheid na te gaan wat jouw verwachtingen zijn en welk coachingstraject we kunnen voorzien voor jou en je hond. Tarief: 30€

Voor één privéles: 75€ per uur

5-beurtenkaart: 70€ per uur (volledig bedrag te betalen bij aankoop van een 5-beurten kaart)

10-beurtenkaart: 64€ per uur (volledig bedrag te betalen bij aankoop van een 10-beurten kaart)

Groepsles (Gehoorzaamheid, Body & Balance, Therapiehond Coaching, Speuren …) Max. 3 personen per groep

Voor een groepsles 16€/uur.

10-beurtenkaart: 14€/uur (volledig bedrag te betalen bij aankoop van een 10-beurten kaart)

TE WATERHOEK, 8340 MOERKERKE (OP DE TERREINEN VAN JONG MOERKERKE)

Rekening houdende met de huidige Covid-19 maatregelen zullen de groepslessen doorgaan op maat en op vraag van de klanten. Samen proberen we zoveel mogelijk mensen te groeperen per niveau en kennis. Elke groep zal doorgaan met maximum 3 begeleiders.

THERAPIEHOND COACHING

Info via https://dogsphysiofit.be/therapiehond/

Gelieve contact op te nemen via https://dogsphysiofit.be/contact/ of via 0497/05 53 76 of via info@dogsphysiofit.be

Workshop body and balance

Vandaag in de hondenwereld zijn er nog veel mogelijkheden en opties.

Body And Balance maakt daar deel van uit. Het is een alternatieve hondensport om te werken op coördinatie en balans en onze hond bewust te maken over zijn 4 poten.

Daarnaast helpt het spierverstekend ook voor honden die in agility werken, die wedstrijden doen in gehoorzaamheid, of voor het algemeen welzijn van onze hond.

Body And Balance helpt ook angstige honden hun vertrouwen te winnen en voor hyperactieve honden, krijgen we hun rust terug … waarom… ze dienen zich te concentreren op hun werk door de verschillende hindernissen te nemen.

Met Body And Balance kan je net zoals gehoorzaamheid een mooie band opbouwen met je hond en het is een aanvullende training op gehoorzaamheid.

Ik organiseer een 5-daagse wekelijkse workshop op de terreinen van De Jonge Gezelschapshond (Robr. van Vlaanderenlaan 46, 8200 Brugge). Iedere hond (jong en oud, van gelijk wel ras) is welkom.

De prijs is 100€ voor de 5 daagse.

De lessen zullen doorgaan vanaf dinsdag 11 mei om 18u30 en om 20u00 en de vrijdag vanaf 14 mei om 18u30 en 20u00. Schrijf je je in voor de vrijdag dan blijf je les volgen de vrijdag, schrijf je je in dinsdag dan blijf je les volgen de dinsdag.

Via mijn website http://www.dogsphysiofit.be of via mijn fb pagina dogsphysiofit kan je meer informatie terugvinden.

Interesse? Graag op voorhand inschrijven omwille van de Coronamaatregels. Je kan mij contacteren via telefoon op 0497/05 53 76 of via mail info@dogsphysiofit.be

Workshop Terrastraining

WORKSHOP TERRASTRAINING op woensdag 19 mei op de terreinen van Jong Moerkerke – Waterhoek 8340 Moerkerke/Damme om 15U30 en om 17u00

We kunnen eindelijk terug genieten van een terras vanaf 8 mei.
Maar onze lieverds hebben door Corona hier geen of weinig ervaring mee, schrijf je in voor deze workshop van 1 uur en krijg tips & trics om je uitstapje op terras aangenaam te maken met je viervoeter.

Kostprijs: 20€/persoon/hond

Schrijf je in via: info@dogsphysiofit.be of via 0497/05 53 76 of via http://www.dogsphysiofit.be/contact.

%d bloggers liken dit: